Gewoon nieuwe berichten

14 maart 2011

Ik ben weer geland in Blogland.

Het is even een kleine 2 weken stil geweest op mijn blog maar ik ben weer terug. Had 2 weken vakantie en hield stiekem ook een kleine blog-vakantie. Ik heb wel hier en daar gereageerd en blogs gelezen maar zelf even niets aan mijn blog gedaan. En dat was ook wel even lekker.

Maar goed ik ben weer terug. Morgen ga ik weer aan het werk en vandaag zal ik mijn blog gaan bijwerken. Ik heb al een nieuwe Blog*a*Round geplaatst achter het logo. Waar je heen gaat is dus een verrassing.

Verder heb ik bij de rubriek Gewoon Gebakken alle berichten die ik op mijn taarten-blog had staan nu ook hier staan. Want ik ga denk ik stoppen met mijn taarten-blog en de taarten die ik maak gewoon hier plaatsten.

Ook ga ik vanmiddag een uitgebreid verslag plaatsen van Rome. Wat een heerlijke stad was dat. Wil nu alweer terug.

En omdat we een klein beetje heimwee hadden naar Rome hebben we afgelopen weekend heerlijk Italiaans gekookt en de gerechten die we hebben gemaakt komen ook hier te staan.

Kortom genoeg te doen vandaag en voor jullie na vandaag ook weer genoeg te lezen. Dus houdt mijn blog in de gaten.

3 opmerkingen:

 1. Welkom terug en kom maar op met de spagetti-recepten....weg met de stampotten!!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. welkom terug, leuke stad he rome.Ik ben er afgelopen juni geweest voor een kleine week. echt heel gaaf om daar alles te zien.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o, heerlijk even vakantie en dan ROME!!! leuk hoor.Fijn dat je weer gaat posten, ik kijk gelijk even op je blog around.

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails