Gewoon nieuwe berichten

28 februari 2011

Blog*a*Round

Door de Liebster Blog-award van Hazel kwam ik op een nieuw idee: Blog*a*round.Ik vind het idee van de Liebster Blog erg leuk. Omdat door de award blogs de kans krijgen om door meer mensen gelezen te worden. Het Blog*a*Round concept is hetzelfde alleen dan blijvend en je kan het aanpassen wanneer je maar wilt.

Hoe werkt Blog*a*Round?


Blog*a*Round is een blijvende gadget in de sidebar van je blog. Als bezoekers op het Blog*a*Round-logo klikken gaan ze naar een blog van jou keuze zodat deze blog op een leuke manier aandacht krijgt.

Hoe zet ik Blog*a*Round op mijn blog?


Je zorgt dat je het Blog*a*Round-logo hebt opgeslagen op je computer. het logo is bovenaan dit bericht te vinden. In de meeste gevallen wordt er geblogd met behulp van Blogspot van Google. In dit geval ga je naar de ontwerppagina van je blog om een nieuwe gadget toe te voegen ( zie afbeelding).


Als je hierop klikt opent het gadget-scherm zich en ga je een afbeelding toevoegen. En dan voeg je het Blog*a*Round-logo toe en in het vakje waar je een link kan toevoegen vul je het adres van de blog die jij graag in de spotlights wil zetten. Hierdoor gaan mensen automatisch naar de door jou gekozen blog als ze op de afbeelding klikken.


Je klikt op opslaan en je bent klaar. Je kan het Blog*a*Round-logo dan naar de gewenste plek in je sidebar verplaatsen en mensen kunnen elke week (of dag of maand) een nieuwe blog ontdekken. 
Het is natuurlijk leuk om de blogger die jij hebt uitgekozen even te laten weten dat hij of zij jouw Blog*a*Rounder is.

Ik hoop dat jullie mijn Blog*a*Round-concept leuk gaan vinden en wekelijk terug zullen komen om weer een nieuwe blog te ontdekken. En ik zou het ook erg leuk vinden als jullie ook mee doen met Blog*a*Round. 

Ik hoop dat bovenstaande uitleg duidelijk is maar als jullie vragen hebben stel ze gerust. En ik hoop binnenkort meer Blog*a*Rounds tegen te gaan komen op jullie blogs!

9 opmerkingen:

 1. Een heel erg leuk idee! Ik doe alvast mee en zet hem in mijn sidebar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee Marieke.

  Hij staat er al in bij mij en jij bent mijn eerste blog arounder......kunnen meer mensen dit idee volgen!

  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee! Zo kan je elke week een andere blog achter het blog around logootje verstoppen, ik hou wel van verandering, haha, ja, ik doe mee!
  Grtz,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk idee.
  Ik las het op het blog van Kaatje Kip en ik doe ook mee.
  hij staat al op mijn blog,

  Groet Annelie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een leuk idee, ik zet hem ook op mijn blog zodat er wat verandering komt in de bloglijst!!!

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi dankzij eefie, doe ik ook mee want zij had mij tot blog around gedaan. En nu heb ik gelijk ook iemand tot blog around gedaan.
  Erg leuke site heb je.
  Ik ga je volgen.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry voor de late reactie.
  leuk idee maar ik sla even over...ben op het moment zo druk dat ik niet eens tijd heb om te bloggen, als het wat rustiger is zal ik er eens naar kijken

  groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goed idee zeg! Leuk bedacht, ik zal hem binnenkort ook op mijn blog plaatsen.

  Liefs Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk idee Marieke! En super natuurlijk dat ik deze week jouw Blog-a-round ben! Ik ga het logo ook plaatsen. Vind het echt een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails