Gewoon nieuwe berichten

21 september 2010

De lekkerste pasta

Jasper en ik zijn grote liefhebbers van de Italiaanse keuken en dan vooral van gerechten met pasta erin. En de soort pasta die je gebruikt kan je gerecht maken of breken zijn wij inmiddels achter. Er zullen mensen zijn die zeggen pasta is pasta en dat de smaak van een huismerk pasta die voordoet dan die van een duurder merk, nou dan wil ik die mensen toch gaan tegenspreken.

Sinds een aantal maanden hebben wij hier in onze buurt 2 nieuwe supermarkten erbij gekregen. We hadden al een BAS en nu hebben we een Liddl en een Plus supermarkt erbij. Nu gaan wij eigenlijk altijd naar de laatst genoemde de Plus, vanwege de ruimte die er in deze supermarkt is maar bovenal vanwege het assortiment, ze hebben gewoon wat meer keuze.

Nu gingen wij een tijdje terug pasta maken en stonden bij het pasta-schap en toen voel ons oog op de pasta van "Di Martino" het zag er lekker Italiaans uit dus wij dachten die nemen we mee. Nou zowel Jasper als ik hadden nog niet zo'n lekkere pasta geproefd. Ze verkopen bij onze Plus van dit merk verschillende pasta's en we hebben ze allemaal al een keer geprobeerd en ze hebben alle die heerlijke pure pasta-smaak. En je zou het alleen al kopen om die leuke authentieke verpakking.


Dus ik zou zeggen als je langs een Plus komt koop een zak  "Di Martino" en proef het verschil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails