Gewoon nieuwe berichten

10 mei 2011

Home-Made with Love

Al een paar weken volg ik de blog van Photo-copy en ik ben blij dat ik haar blog bij toeval ontdekt heb. Ze blogt over de lekkerste recepten en niet geheel onbelangrijk voorziet ze de recepten met de mooiste foto's ( en ze retoucheert niets, ik zeg chapeau).

Een tijdje terug had ze een recept geplaatst wat ik wel moest uit proberen namelijk bagels. Ik ben een ontzettende brood-liefhebber en bagels zijn mijn absolute nummer 1 als het om brood gaat. Maar ik kocht altijd de afbak-versie omdat ik ooit had gelezen dat het nogal moeilijk was om zelf bagels te maken.

Maar toen had Photo-copy een recept geplaatst om bagels te maken met mooie foto's erbij zelfs van het bakproces dus toen vond ik dat ik het zelf toch ook maar eens moest proberen.

Zodoende ben ik gisteren aan de slag gegaan met dit recept en vanmiddag hadden Jasper en ik bagels voor de lunch.

Nu ga ik heel eerlijk zijn, ik vond het voor de bagels die wij deze middag hebben gegeten iets teveel werk, de bagels waren op zich prima te eten (een klein beetje taai), maar ik vind de afbak-versie niet onder doen voor de zelfgemaakte versie.

Nu ga ik ze binnenkort nog een keer maken alleen dan met wat aanpassingen waardoor ze waarschijnlijk iets sappiger worden. Desalniettemin viel het maken reuze mee alleen je hebt er wat tijd voor nodig, maar ze zagen er wel ontzettend lekker uit, kijk maar:


En vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan Photo-copy, waar dit recept te vinden maar veel meer lekkere recepten.


1 opmerking:

  1. Hee, die volg ik ook al een tijdje. Dit recept was ook bij mij blijven hangen als "wie weet ooit..." Maar nu weet ik het nog niet zo, misschien moet ik jouw versie even afwachten?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails